Emendis digitaliseert en optimaliseert bedrijfsprocessen en bedient klanten vanuit onze kantoren in Nederland en Moldavië.

Wij zijn Emendis

Emendis is gespecialiseerd in het automatiseren van bedrijfsprocessen, hiermee helpen wij bedrijven om innovatie en groei te realiseren. Ideeën worden omgezet in een duurzame software applicatie die voldoet aan al uw behoeften. Emendis is gespecialiseerd in de zakelijke markt en helpt klanten vanuit kantoren in Nederland en Moldavië.

Emendis ontwikkelt software op maat en heeft een oplossing voor elk vraagstuk. Wij bieden een uniek gepersonaliseerd framework dat volledig aansluit op uw behoeften. Het is mogelijk om gebruik te maken van de door Emendis ontwikkelde blueprint; standaardoplossingen die volledig afgestemd worden op uw bedrijf en bieden verschillende mogelijkheden tot uitbreiding.

Wat wij doen

Bij Emendis zien wij software als een hulpmiddel om complexe bedrijfsprocessen te innoveren. Het automatiseren van processen helpt niet alleen de productiviteit van uw bedrijf te verhogen, de bespaarde tijd kan worden gebruikt voor zaken die meer aandacht nodig hebben. Wij coördineren, analyseren, ontwerpen, ontwikkelen, testen, verfijnen, beveiligen en leveren uiteindelijk een passende software oplossing voor u en uw bedrijf.

Web Development

Wij ontwikkelen complete webapplicaties en schaalbare websites met behulp van de nieuwste technologieën.

Mobile Development

Een mobiele app verbindt bedrijven op een krachtige manier met personeel, klanten en andere mobiele gebruikers.

User Experience

Wij leveren producten die niet alleen voldoen aan de zakelijke eisen, maar ook toegankelijk en intuïtief zijn voor de eindgebruiker.

Een internationale samenwerking

Ons team van jonge, gedreven en doorgewinterde developers ontwikkelt efficiënte software vanuit onze kantoren in Nederland en Moldavië.

Werken bij Emendis

Contact Emendis

Emendis BV
Traverse 2
3905 NL Veenendaal
The Netherlands

t: +31 850 703 488
e: info@emendis.nl
w: www.emendis.nl

Emendis B.V. (MD)
Bulevardul Moscova 15/7
Chișinău
Moldova

t: +31 850 703 488
e: info@emendis.nl
w: www.emendis.nl

Thank you for your message!

We will get back to you as soon as possible.