Salvum LT zet de ideeën van klanten om in slimme software applicaties.

Wij zijn Salvum

Salvum ontwikkelt software-oplossingen op maat die bedrijfsprocessen stroomlijnt en verbetert. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van mobiele en webapplicaties; Salvum LT biedt doeltreffende oplossingen voor het automatiseren van bestaande bedrijfsprocessen. Van het verfijnen en definiëren van een idee tot de ontwikkeling en oplevering van software die voldoet aan uw behoeften.

Salvum LT heeft een eigen blueprint ontwikkeld met herbruikbare componenten die inzetbaar zijn in verschillende nichemarkten. De Salvum LT blueprint zorgt voor snelle ontwikkelingstijd, tot 50% lagere kosten en extreem veilige software voor uw bedrijf. Salvum LT helpt klanten vanuit ons kantoor in Litouwen.

Wat wij doen

Salvum LT helpt bedrijven bij het maken van een op maat gemaakt softwarepakket, een toereikende standaardoplossing of een combinatie van beide. Bij Salvum LT vinden wij het belangrijk dat de software zich naadloos aanpast aan het bedrijfsproces dat geautomatiseerd wordt.

Web Development

Wij ontwikkelen complete webapplicaties en schaalbare websites met behulp van de nieuwste technologieën.

Mobile Development

Een mobiele app verbindt bedrijven op een krachtige manier met personeel, klanten en andere mobiele gebruikers.

User Experience

Wij leveren producten die niet alleen voldoen aan de zakelijke eisen, maar ook toegankelijk en intuïtief zijn voor de eindgebruiker.

Werken bij Salvum

Contact Salvum

Salvum LT
Taikos pr. 114 D
Kaunas
Lithuania

t: +370 (37) 407 314
e: info@salvum.lt
w: www.salvum.lt

Thank you for your message!

We will get back to you as soon as possible.